Maak kennis

met onze

school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Maak kennis

met onze

school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Maak kennis

met onze

school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Aanmelden, hoe werkt dat?

Aanmelden voor onze school kan altijd!

Wil je onze school eens van binnen zien en de sfeer komen proeven? Bel dan gerust eens voor een rondleiding met de directeur Marleen van den Heuvel. Het telefoonnummer is 0578-612130.

Mailen mag ook: hogeweerdschool@stichtingproo.nl. Samen kunnen jullie de hele school door en is er ruimte voor een kopje koffie of thee en een gesprek. Want wat willen jullie graag weten? Wat vinden jullie belangrijk bij de keuze van een basisschool? Jullie zullen er immers een aantal jaar rond gaan lopen. We zeggen niet voor niets: 'De school waar je voor omfietst'. 

Vervolgens kun je je kind aanmelden voor de school. Hiervoor vragen wij om een aantal gegevens, zoals geboortedatum en adres. Hoe de verdere inschrijving en intake werkt, vertellen we graag persoonlijk. 

Ongeveer 8-12 weken voor de dag dat je kind 4 jaar wordt, zullen we contact met je opnemen om wendagen af te spreken. Dat zijn ochtenden waarop je kind van 3 jaar alvast kan komen wennen bij de kleuters. Zo wordt de overstap een stukje gemakkelijker voor je kind en voor jullie als ouder. 

Heb je oudere kinderen en ga je een overstap maken door bijvoorbeeld een verhuizing? Dan is naast een rondleiding wellicht ook proefdraaien voor je kind en voor jullie een optie. Een overstap maken doe je namelijk niet zomaar. Je kind kan zo een dagdeel of een hele dag in de toekomstige klas komen en zien hoe het gaat. Daarna is de beslissing maken vaak wat gemakkelijker. 

Tot snel!